Öğrencilerimize Yönelik Afet Eğitimi Semineri Düzenlendi

- Okul Müdür Yardımcımız Adem ÇİÇEK tarafından öğrencilerimize deprem, çığ, yangın, sel, heyelan, erozyon ve orman yangını gibi doğal afetlerin oluşumu hakkında bilgi verildi.

- Doğal afetlerin oluşumunun ve etkisinin engellenmesi / azaltılması için ne gibi önlemler alınması gerektiği hakkında bilgi verildi.

- Doğal afetlerin gerçekleşmesi durumunda nasıl davranılması gerektiği uygulamalı olarak anlatıldı.

- Doğal afet sonrasında nasıl davranılması gerektiği hakkında bilgi verildi.

- Arama-kurtarma faaliyetlerini gerçekleştiren kurumlar ve bu kurumlara ait acil telefon numaraları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Katılımlarından dolayı öğrencilerimize ve hayati önem taşıyan bu eğitimi etkili bir şekilde öğrencilerimize aktaran Müdür Yardımcımız Adem ÇİÇEK'e okul yönetimi adına teşekkür ederiz.

09.06.2021 84

09-06-202109-06-202109-06-202109-06-2021