Topuzarpa Ortaokulu

Vizyon: Eğitim -öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan, topluma ve değerlerine bağlı bireyler yetiştirmek.

Misyon: Mutlu ,özgüvenli, başarılı, ilkeli,iletişim becerileri gelişmiş öğrenmeye ve yeniliklere açık eleştirel düşünen çok yönlü bireyler yetiştirmek

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 13.00
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: : Öğrenci ve öğretmenlerimizin servis imkanları bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: : Futbol, voleybol, basketbol, hentbol, boççe, badminton ve atletizm branşlarına uygun spor alanları bulunmakta ve bu branşlarda faaliyetler gerçekleştirilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: : TÜBİTAK projeleri kapsamında ´Bilim Sergileri´ düzenlenmektedir. Sosyal Bilgiler dersi kapsamında ´Etnografik - Kültürel Sergiler´ düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları: : Okulumuzda TÜBİTAK ve TEKNOFEST kapsamında proje çalışmaları yürütülmektedir
Diğer Hususlar: : Okulumuzda ilkokul ve ortaokul aynı binada hizmet vermektedir. Tek bina halinde olup ek binası ve pansiyon imkanı yoktur. Lojman bulunmamaktadır.

WEB - https://topuzarpaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - TOPUZARPA MAH. TOPUZARPA KÜME EVLERİ TOPUZARPA İLKOKULU BLOK NO 158 MURADİYE / VAN

Yerleşim Yeri - Topuzarpa Mahallesi (Köyü) / Muradiye / Van

Ulaşım Okulumuz Muradiye ilçe merkezine 15 km uzaklıkta bulunan Topuzarpa Köyü´nde bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz; Muradiye ilçe merkezine 15 km, Erciş ilçe merkezine 45, Van il merkezine 75 km uzaklıktadır.